ΠΡΟΦΙΛ

Ο Καρράς Κωνσταντίνος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και έχει μεταπτυχιακό με τίτλο «Ανάλυση κατασκευών και δομοστατικός σχεδιασμός» στο Ε.Μ.Π., έχοντας έτσι τις απαιτούμενες γνώσεις για την εκπόνηση στατικών μελετών.
Έχει εμπειρία από μελέτη και επίβλεψη μονοκατοικιών, πολυκατοικιών και εμπορικών κτιρίων, καθώς και από αναπαλαιώσεις – ανακαινίσεις γραφείων και καταστημάτων.
Η εμπειρία οργάνωσης εργοταξίου και η τεχνογνωσία του επιτρέπουν να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο απαιτητική κατασκευή.
Στο Αγρίνιο δραστηριοποιείται από το 2009 μέσα από το Τεχνικό του Γραφείο.

Ο Χούσης Θεόδωρος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με κατεύθυνση στα Δομοστατικά.
Έχει εργαστεί στην Αττικό Μετρό , στη Δέλτα Φι κονστράξιον Α.Ε. και σε δημόσιους φορείς του ΥΠΕΧΩΔΕ. Έχει αποκτήσει μεγάλη εργοταξιακή εμπειρία επιβλέποντας μικρά και μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα όπως τοίχους αντιστήριξης, γέφυρες, κρηπιδότοιχους, οδοποιίες και λοιπά οικοδομικά.
Στο χώρο των δημοσίων έργων δραστηριοποιείται από το 2008 αναλαμβάνοντας την επίβλεψη, την πλήρη οργάνωση των εργοταξίων αλλά και τη σύνταξη λογαριασμών, επιμετρήσεων, συγκριτικών πινάκων κ.λ.π., σε μια σειρά από έργα όπως:
• Οδοποιία και Τεχνικά Δήμου Ναυπάκτου
• Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Επαρχίας Τριχωνίδας
• Κατασκευή γέφυρας και άλλων έργων στους χειμάρρους Σεργιανάδα Μπότοκο Δήμου Αμφιλοχίας
• Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης αναβαθμίδων σε διάφορα σημεία του δήμου Ναυπάκτου
• Βελτίωση οδού Γαρδίκι – Γραμμένη Οξυά
• Οδοποιία πρόσβασης προς ΧΥΤΑ – Βλαχομάνδρα
Στον χώρο των ιδιωτικών έργων δραστηριοποιείται από το 2009 αναλαμβάνοντας επιβλέψεις και μελέτες μέσω του τεχνικού του γραφείου στο Αγρίνιο, ώστε να παρέχει με τη γνώση του και την εμπειρία του οποιαδήποτε υπηρεσία του ζητηθεί.

Η Πελεγράτη Αλίνα είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με κατεύθυνση στα Γεωτεχνικά.
Δραστηριοποιείται στο χώρο των δημοσίων και ιδιωτικών μελετών από το 2008.
Έχει εμπειρία στη σύνταξη σχεδίων, τευχών προϋπολογισμού και τεχνικών εκθέσεων σε μελέτες αρχιτεκτονικών, στατικών, ύδρευσης και οδοποιϊας.
Η συμμετοχή της σε πληθώρα σεμιναρίων επιμορφωτικού χαρακτήρα (Autocad 2d, Autocad 3d, MS Project 2002, Σχεδιασμός Ανισόπεδων κόμβων, Πολεοδομικές διατάξεις για την Έκδοση Οικοδομικής Άδειας, Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής και Τεχνικής Σεισμολογίας 2008 κ.λ.π.) της έχει προσδώσει την εξειδίκευση για την οργάνωση γραφείου τόσο σε επίπεδο γνώσεων, όσο και σε επίπεδο χρήσης υπολογιστών.
Τέλος, από το 2011 ειδικεύεται στη χρήση προγραμμάτων στατικής επίλυσης και φωτορρεαλισμού.

το γραφείο

Σχεδιασμοσ υψηλου επιπεδου

Ποιοτητα κατασκευησ

Αρτια εξυπηρετηση

ΚΑΡΡΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

MSc Πολιτκός Μηχανικός ΕΜΠ

EMAIL: kkarras@teemail.gr

ΧΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Διπλ. Πολιτκός Μηχανικός ΕΜΠ

EMAIL: thousis@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακκαβιά 7, Αγρίνιο, 30100

ΤΗΛ & FAX: 26410 44602
Copyright © 2011 | Designed by Cybernetics